fredag 11. februar 2011

Gårsdagens middag

Noen ganger er man så matlei, og eier ikke ideer til middag. Da er det den rette tiden for å prøve noe nytt. I går ble det småbrød med oliven og soltørket tomat med masse digg! NAM!!!



Småbrød med oliven og soltørket tomat

ca 8 stk soltørket tomat
ca 10-15 stk sorte oliven
2 ss olivenolje
5 dl vann
1 pk gjær
2-3 ts salt
50 g margarin
hvetemel

Oliven og soltørket tomat tilsettes på slutten. Blandes forskiktig inn.
Jeg brukte springform 24cm som mal på brødene. Stekes på 200 grader til de er gyldenbrun.

Pålegget jeg brukte var;
-crispisalat
-philadelphia ost, naturell
-jarlsberg ost
-bøkerøkt skinke
-majones og egg
-purreløk og rødløk



Velbekomme!

post signature

1 kommentar:

  1. Ta såg skikkelig fristende ut ja! .....:)))Spørst om me må bake litt i helga.
    God helg t dåkkår:)
    Evy S.

    SvarSlett